טבולי כרובית

טבולי כרובית

בניגוד לטבולי מסורתי שמשתמש בחיטת בורגול או קינואה מבושלת, הטבולי הזה משתמש באורז כרובית כך שהוא נטול דגנים, דל פחמימות ונא לחלוטין.

אני ממש אוהב טבולי בכל דרך שאני יכול להשיג אותו. אני מודה בחופשיות שיש לי אובססיה טאבולית.

רכיבים:

½ ראש כרובית גדול, קצוץ לפרחים
3 צרורות גדולות פטרוזיליה, קצוצה דק
8 עגבניות גדולות, חצויות וחתוך לקוביות דקות
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק (חלקים לבנים וירוקים)
1 מלפפון חתוך לקוביות
¼ כוס שמן זית כתית מעולה (לא חובה, לפי הטעם)
3 כפות מיץ לימון טרי (לפי הטעם)
2 כפות נענע טרייה קצוצה דק (לפי הטעם)
½ כפית מלח (לא חובה, לפי הטעם)
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

אופן ההכנה:

להכנת אורז הכרובית, מניחים את הפרחים הגולמיים לתוך מעבד מזון עם להב S, ומקציפים עד לקבלת סמיכות כמו של קוסקוס.
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף תיבול לפי הטעם

טבולי כרובית

זמן הכנה: 45 דקות
זמן כולל: 45 דקות
מנות: 4

‎‎[pmb_print_buttons]

הערה: המתכונים באתר זה מיועדים לאנשים בריאים. אם יש לך בעיה רפואית כלשהי, כדאי להתייעץ עם יועץ בריאות טבעית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: התוכן מוגן!!
כלי נגישות