רכיבים:
1 כוס עלי תרד
1 כוס עלי קייל
1/2 מלפפון, קצוץ
1 תפוח, מגורען ופרוס (השתמש בזן מתוק כמו פוג'י או גאלה)
½1 כוסות מים או חלב שקדים/אורז (להתאים לסמיכות הרצויה)
קוביות קרח (לא חובה)
1 כף זרעי צ'יה (לא חובה, לתוספת תזונה)
אופן ההכנה:
מכינים את המצרכים: שוטפים היטב את התרד והקייל. מסירים את הגבעולים הקשים מהקייל. מקלפים ופורסים את התפוח. קוצצים את המלפפון.
ערבבו ירקות ומים: מניחים את התרד, הקייל, המלפפון והתפוח בבלנדר. יוצקים פנימה את המים. אם רוצים שייק קר יותר, אפשר בשלב זה להוסיף חופן קוביות קרח.
ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה: התחל לערבב על נמוך והגבר בהדרגה את המהירות לגבוהה. מערבבים עד שכל החומרים נטמעים לחלוטין והשייק חלק משיי. זה בדרך כלל לוקח בערך 1-2 דקות, תלוי בעוצמת הבלנדר שלך.
אופציונלי: הוסף זרעי צ'יה: אם אתה רוצה להגביר את התוכן התזונתי, אתה יכול להוסיף זרעי צ'יה לשייק. מערבלים עוד 10-15 שניות לאיחוד.
מגישים: מוזגים את השייק הירוק לכוסות ונהנים מיד. אפשר לקשט בפרוסת מלפפון או בענף נענע אם רוצים.

זמן הכנה: 5-7 דקות
(תלוי כמה מהר אתם יכולים לשטוף ולקצוץ את החומרים וכמה חזק הבלנדר שלך)
סוג מתכון: שייקים
מספר מנות: 2
הערה: המתכונים באתר זה מיועדים לאנשים בריאים. אם יש לך בעיה רפואית כלשהי, כדאי להתייעץ עם יועץ בריאות טבעית.