4.9 מבוסס על 652 ביקורות

.

סושי מלפפון אבוקדו

סושי טבעוני נא קל להכנה. מלפפון מגולגל אבוקדו זה מפוצץ בטעם ודל פחמימות, ללא גלוטן, ללא דגנים.
אחת הארוחות הקלות והבריאות שלי כי הוא בסיסי, אנטי דלקתי, והכי חשוב, טעים.

רכיבים:

4 מלפפונים גדולים ושמנים
גוואקמולי (ממרח אבוקדו):

  • 1 אבוקדו גדול, קלוף ומגולענים
  • 1 כוס עלי קייל, (חתוך לפסים דקים)
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • קורט מלח, קורט כמון.
  • פפריקה מעושנת לקישוט

אופן ההכנה:

להכנת המעטפת השתמשו במנדולינה או בקולפן ירקות רחב ופורסים את המלפפון לאורכו לפרוסות ארוכות בצד אחד של המלפפון (עד שמגיעים לגרעינים), ופרוסות ארוכות על הצד השני (עד הזרעים). השליכו את השכבות החיצוניות הזעירות הירוקות. כדאי להישאר עם 4 פרוסות פנימיות ארוכות ללא גרעינים. 

בקערה, מועכים את האבוקדו ומערבבים פנימה את עלי הקייל הקצוצים, מיץ הלימון, המלח, והכמון יחד לפי הטעם.

להרכבה מורחים 1/4 מהתערובת בעזרת כף על כל רצועת מלפפון ומגלגלים בעדינות עד לקבלת גליל עגול גמור. (ייתכן שתצטרך לתפוס עם קיסם)
מניחים את הסושי עם הקצה למטה על צלחת, ומפזרים פפריקה מעושנת.

סושי אבוקדו
[pmb_print_buttons]

זמן הכנה: 15 דקות
סוג מתכון: מתאבן
מספר מנות: 4

מלפפון1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות