4.9 מבוסס על 652 ביקורות

.

סלט קייל לבבי

טעים ועמוס בבטא קרוטן ונוגדי חמצון עשירים בחומרים מזינים. סלט קייל לבבי

רכיבים: סלט קייל לבבי

  • 4 כוסות קייל קצוץ דק
  • ½1 כוסות אורז חום מבושל
  • ½ בצל בינוני, חתוך לקוביות דקות
  • 2 עגבניות גדולות, קצוצות
  • ½ כוס בוטנים קצוצים (לא קלוי)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות מים
  • מלח, לפי הטעם (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מסירים את החלק העלי של הקייל מהגבעול וקוצצים לחתיכות קטנטנות. לאחר מכן עסו על ידי שפשוף עלי הקייל יחד בין האצבעות עד שהם מתחילים להתרכך.

2. מערבבים יחד את הקייל, האורז החום, הבצל, העגבניות והבוטנים בקערת סלט גדולה.

3. מערבבים יחד את מיץ הלימון, המים והמלח. מזלפים על הסלט. טועמים ואם צריך מוסיפים עוד מיץ לימון ו/או מלח.

טיפים לבישול
הקפידו לעסות את הקייל. זה עוזר להפוך אותו ממר וקשוח לרך ומתוק.

סלט קייל לבבי
‎‎[pmb_print_buttons]


סוג מתכון: ארוחת צהריים
מספר מנות: 4

הערה: המתכונים באתר זה מיועדים לאנשים בריאים. אם יש לך בעיה רפואית כלשהי, כדאי להתייעץ עם יועץ בריאות טבעית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות