מאפים

לחם קוקוס
לחם קוקוס
לחם קוקוס מזרח אפריקאי זה מתוק מעט ולעתים קרובות מושווה לסופגניות. הוא זמין בכל מקום במזרח אפריקה. מאכל...
מחמצת
מחמצת
בצק מחמצת הוא בצק שמותפח בעזרת מחמצת שאור – תערובת טבעית של קמח ומים שמכילה שמרי בר וחיידקים ידידותיים...
לחם שאור רב דגנים
לחם שאור רב דגנים
זהו לחם איכותי יותר במונחי ערך תזונתי: הוא עשיר בסיבים, מינרלים וחלבון, עם אינדקס גליקמי נמוך יותר, ובעל...
קלתית פיצה כרובית
קלתית פיצה כרובית
רכיבים: 3 כוסות פרחי כרובית מעובדים/מגוררים דק כוס אחת + 2 כפות קמח שקדים 4 וחצי זרעי  פשתן (כף אחת של...
כללי אפייה עם בצק
כללי אפייה עם בצק
שמרים הם יצורים חד-תאיים הנמצאים כמעט בכל מקום. התנאים להתרבות של שמרים הם טמפרטורה נעימה, לחות, אוויר...
קרקרים טבעוניים של צ'יה וזרעי פשתן
קרקרים טבעוניים של צ'יה וזרעי פשתן
קרקרים טבעוניים של צ'יה וזרעי פשתן רכיבים: – ½ כוס זרעי צ'יה – ½ כוס זרעי פשתן טחונים (ארוחת...
מאפינס משיבולת שועל
מאפינס משיבולת שועל
מאפינס משיבולת שועל המאפינס הקשיחים והלחים האלה הם כמו לאכול קערת שיבולת שועל עם בננות וצימוקים, רק את...
קרקרים של כוסמת
קרקרים של כוסמת
קרקרים של כוסמת .פשוט, פריך וטעים. פצפוצי הכוסמת האלה הולכים טוב עם כל דבר. אני אוהב להשתמש בכוסמת מונבטת;...
error: התוכן מוגן!!
כלי נגישות